Onsdag 5 dec


Julen kryper närmare…

Vi har fått jul på Söder med en jätte gran på Tantobergets topp! Fint!
Tyvärr är det inte mycket till julkänsla än här i Stockholm. Det är helgrått och regnigt var dag och mörkret är konstant känns det som.
Jag ser fram emot lite snö och minusgrader snart!

Julen lackar och nyår på det… har funderingar på om jag ska välja en vit jul och bege mig upp till Hammarstrand och hälsa på min kära vänner från ”Allt för byn” och få uppleva lite norrlänska raketer. Eller också bär det av ner mot medelhavet och Palma…

Delikata problem.

Nu är jag i alla fall igång med jobb igen efter ett par veckor i koma. ”Allt för byn” ska snart dra igång på Intiman och det är mycket att fixa med inför nypremiären. Vilken show! Vilken känsla! Vilka killar! Kom o se!!!!
Intiman premiär 11jan.

kärlek från
AC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *