Musikalernas vecka

Vilken vecka!
Först och främst har vi repat med R.E.A intensivt hela veckan och jag tycker vi har hittar riktigt roliga, elaka och aktuella ideér.
Sen har jag varit på 4 musikaler.

I Tisdags såg jag ett pubikrep med SPÖK på Cirkus och jag tyckte att den var rätt mossig om jag ska vara ärlig. Det kändes segt och alldeles för långt. Men Sussie Eriksson var helt klart bäst! Hon strålar och är jätte rolig.
Även Lena Philipsson är bra. Dom två ihop är ett lyckokast.

I Onsdags var jag på Oscarsteatern på premiären av Galenskaparnas 30-års fest! Vilken föreställning! WoW!!  3 timmar lång med nummer från alla 30 åren. Jag skrattade så tårarna rann. Publiken sjöng med och vred sig av skratt och av igenkännande. Super bra! Kan verkligen rekommenderas!

I Torsdags var jag på Chinateatern och såg genrepet av ”Rock of ages”. Min fina vän Hanna Hedlund är ny i ensemblen och hon var jätte bra. En roll som verkligen passar henne. Hela produktionen är lysande. Härligt drag och massor av gamla rockhits. Bra drag!

I Lördags var jag på Göta Lejon och tittade på första publikrepet av ”Pricilla-queen of the desert”. Här kan jag bara säga SHIT, vilket lyckopiller! En gullig historia som berör, bra sång med massor av discohittar, en klädparad som heter duga. Färger, glädje, fest! Den här kommer bli en långkörare tror jag. Björn Kjellman var fantastisk som tjej! Gå och se!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *